Individuele coaching        een steuntje in de rug naar verandering

'Ik wil positiever in het leven staan'  'Ik wil gezonder leven'   'Ik wil meer bewegen'   'Ik wil de stress beter de baas kunnen'  'Ik voel me niet meer gelukkig op mijn werk'   'Ik wil meer op mijn voeding letten'    'Ik wil beter voor mezelf zorgen'   'Ik heb examenstress'     'Ik wil meer zelfvertrouwen'    'Ik wil mijn leven beter organiseren'   'Hoe maak ik die moeilijke keuze'  'Ik wil mijn veerkracht verhogen' 

 


 Hoe gaan we te werk?

  • Eerst en vooral bepalen we heel duidelijk wat je doelstelling is. Waar wil je naartoe? Wat wil je precies veranderen in je leven?
  • Dan gaan we op zoek naar wat voor jou de meest haalbare manier is. Kleine stapjes zetten is beter vol te houden dan een radicale ommekeer van je gewoontes.  
  • Jij bepaalt zelf wat het tempo van je traject is, Je bepaalt de frequentie van de sessies, de hoeveelheid  en jij geeft aan als je voelt het verder alleen te kunnen.
  • Nazorgsessies kunnen je helpen om de behaalde verandering in stand te houden.

Ieder mens is uniek.  Iedereen heeft zijn eigen leven, zijn eigen tempo, zijn eigen karakter.  

Verandering aanbrengen in je levensstijl is niet gemakkelijk. We weten meestal wel wat we moeten doen, maar niet altijd hoe. Of we weten ook wel hoe, maar het is zo moeilijk om het vol te houden en niet te hervallen in die oude patronen. 

Als coach help ik je hierbij op een ongedwongen aangename manier.

Bij oplossingsgericht coachen vertrekken we niet vanuit het 'probleem', maar vertrekken we vanuit de zaken die wel al goed gaan, hoe klein die ook lijken te zijn.  Via gepaste vraagstelling en leuke opdrachten help ik je op weg.   Jij bepaalt zelf je koers en je snelheid. Je zult verrast zijn van de antwoorden die allemaal uit je zelf komen.

De sessies beperken zich niet enkel tot gesprekken, we gaan ook actief op weg en aan het werk.  Ongedwongenheid, positive vibes en humor zijn de tools die ik gebruik.  Na elke sessie vertrek je met een goed gevoel.


Maak een gratis website.