Gezondheidscoach - lifecoach

Sonja Sys 

Gezondheidscoach - Life coach

Loopbaancoach

Burn-out coach
Ik ben Sonja Sys, gehuwd en fiere mama van 2 studerende kinderen.  In 2018 studeerde ik af als gezondheidscoach, na een drie-jarige opleiding aan Syntra West.  Ik vervolledigde mijn diploma met een bijkomende scholing als Burn-out coach, bij dr. Luc Swinnen.

Mijn weg naar een gezond(er) leven...

Mijn moeder (we vierden vorig jaar haar 91ste verjaardag) was mijn persoonlijke gezondheidscoach 'avant la lettre'.  Dagelijks bereidde ze (al zingend!) een gezonde maaltijd in haar kleine keukentje. Veel comfort had ze niet nodig om mij een bord vol biogroentjes voor te schotelen, nooit kwam iets uit blik en pizza werd bestempeld als 'vuiligheid' en kwam onze oven niet in.  Ze probeerde mij het belang van voldoende slaap bij te brengen, leerde mij dat lachen gezond was en ontspanning belangrijk en eens lekker niks-doen absoluut geen zonde.  Stress was haar onbekend, 'tomorrow is another day' was haar motto.  Als we in de zon gingen, smeerde ze ons  van kop tot teen in met een hoge beschermingsfactor, ze leerde me hoe ik mijn huid moest verzorgen, ze las de verpakkingen van voedingswaren en probeerde me uit te leggen wat wel of juist niet gezond was.  Ach, misschien had ze het niet altijd bij het juiste eind, maar het zaadje was wel geplant, en daar ben ik haar nu nog steeds heel dankbaar voor!

Oké, toegegeven, ik ben geen gezondheidsfreak, ik zondig op regelmatige basis en hou uiteindelijk wel van een (weliswaar echte Italiaanse op steen gebakken) pizza.  Toch probeer ik een gezonde levensstijl aan te houden, wat eerlijk toegegeven niet altijd even gemakkelijk is.  Ik sport graag, maar vind het niet altijd evident om dit te combineren met een druk gezinsleven en een job.  

Vanuit die ervaring wil ik jou graag helpen op weg naar een voor jou gezondere levensstijl.  Op jouw eigen maat, naar jouw eigen behoefte en op jouw individueel tempo, rekening houdend met het leven dat jij leidt. Met een positieve houding, héél veel begrip en een vleugje humor help ik je op weg naar jouw doel.  Ik ben ervan overtuigd dat iedereen erin kan slagen een gezondere levensstijl aan te leren én vol te houden, zolang die levensstijl aangepast is en op jouw lijf geschreven. Stapje voor stapje op weg naar een gezonder leven, daar geloof ik wel in.  En eenmaal het zaadje is geplant...


Maak een gratis website.