Loopbaancoaching           

Doe de job die je graag doet en je kan de hele wereld aan!

Wil je graag een gratis kennismakingsgesprek?  Vul dan onderstaand formulier in en ik bel je graag voor verdere info.

klik hier om meer te weten over de loopbaancheque of om ze te bestellen https://www.vdab.be/loopbaancheques

Vaak gebeurt het dat je in een job 'rolde' omdat die in dezelfde lijn lag van je opleiding. Na jarenlange trouwe dienst, merk je dat je er niet (meer) die voldoening van krijgt, dat je er geen energie van krijgt, dat het niet dát is waarvoor je leeft! Misschien begin je je te irriteren aan je collega's, aan het bedrijf, aan de regels van de organisatie, aan de procedures, aan je dagelijkse taken... Je voelt je er niet goed bij, want je bent loyaal, je hebt een goed betaalde job, de werkuren zijn oké, het is dicht bij huis.... Maar toch word je er niet gelukkig van, ook al doe je nog zo je best.  Als je dan blijft doorgaan, ben je je energie helemaal aan het opbranden en dan kom je in de gevarenzone terecht om in een burn-out te belanden.

Ben jij vaak gefrustreerd over je werk, vaak geïrriteerd? Kan je niet meer echt positief zijn over het bedrijf waar je werkt, voel je je uitgeput na een werkdag en leef je van vakantie naar vakantie? Vraag jezelf dan eens af of het werk wat je nu doet wel écht iets is wat je wil doen, is dit écht je passie?

Als je een werk kan doen dat niet aanvoelt als werken, maar als iets wat je graag doet, wat je goed kan, wat je wíl doen, wat je leuk vindt, waar je blij van wordt dat je dit mag en kán doen, dan geeft het je energie en kan je de hele wereld aan. Ja, dan geeft jouw baan je vleugels...

In een loopbaantraject ga ik met jou op zoek naar die job! Jouw geluk staat hier bovenaan het lijstje. Daarom beginnen we met de basis. Wie ben jij? Waar krijg jij energie van? Waar word jij gelukkig van? Het is niet altijd gemakkelijk om die vragen te beantwoorden, maar door de dingen eens allemaal op een rijtje te zetten, via de juiste prikkelende vragen, de juiste oefeningen, kan je daar verrassend snel achter komen. Soms moet je eerst eens ongebreideld dromen om daarna een realistisch beeld te kunnen vormen van de job die je straks wil en zal gaan doen.

En dat is wat ik je kan bieden in dit loopbaantraject!  

Maak een gratis website.